0
Мои закладки 0
Сравнение товаров 0

Тенісні шорти чоловічі Babolat PLAY SHORT MEN 3MP1061/4049 ✔

1739 грн.
Тенісні шорти чоловічі Babolat PLAY SHORT MEN 3MP1061/4049 ✔
Тенісні шорти чоловічі Babolat PLAY SHORT MEN 3MP1061/4049 ✔
Тенісні шорти чоловічі Babolat PLAY SHORT MEN 3MP1061/4049 ✔
Характеристики:Лінія - PLAY / Матеріал утеплювача - Без утеплювача / Модель - PLAY SHORT MEN / Склад - 100% поліестер /
  • Производитель:  Babolat
  • Наличие:  В наличии
  • Код: 3MP1061/4049

   
Характеристики
ЛініяPLAY
Матеріал утеплювачаБез утеплювача
МодельPLAY SHORT MEN
Склад100% поліестер
Средняя оценка покупателей:  0 из 5

Нет отзывов об этом товаре.

Описание

PLAY SHORT MEN – чоловічі тенісні шорти від французької компанії Babolat, яка є найстарішим в світі виробником продукції для великого тенісу. Ця модель має вільний крій і резинку на талії. Шорти пошиті з поліестеру – високотехнологічного синтетичного матеріалу. Ця тканина приємна на дотик, не викликає алергії та подразнень, легка і добре пропускає повітря. При пошиві шортів було застосовано технологію 360 Motion. Вона виключає шви між ніг. Завдяки цьому тканина не заважає рухам і не натирає.

PLAY SHORT підійдуть не лише для гри в теніс, але й для повсякденного носіння. Дизайн в дусі мінімалізму дозволить носити цю модель, як з тенісками, так і з футболками. Тканина виробу зносостійка. Довго не втрачає свій первинний зовнішній вигляд, навіть після численних циклів прання.

Моделі одягу лінії Play легко міксувати та поєднувати впродовж всього року. М'які на дотик синтетичні тканини з природною еластичністю для відчуття комфорту. Ідеальна лінія для екіпірування команд. Ви можете обирати моделі з ліній Play і Exercise, які не змінюються з року в рік. Простий дизайн, класичні кольори, стильне брендування. Лінія входить в колекцію в 2020 році та буде актуальною мінімум впродовж 5 років. Моделі легко поєднуються одна з одною, легко розміщувати дозамовлення для клубів і магазинів.

Если Вы хотите консультацию по ❪Тенісні шорти чоловічі Babolat PLAY SHORT MEN 3MP1061/4049❫ ✔ - обращайтесь к нашим специалистам из badmintonist.od.u ⚑

Мы с большим удовольствием проконсультируем Вас, подскажем, расскажем, поможем определиться с выбором. Предоставим самые честные отзывы и комментарии по ❪Тенісні шорти чоловічі Babolat PLAY SHORT MEN 3MP1061/4049❫ ✔ - имеем большой опыт в соревновательных видах спорта ✔